Ara
31 Temmuz 2010 Cumartesi ..:: Forum ::..
Özel Mesajlarım
Bu modülü kullanabilmek için giriş yapmalısınız.

İstatistikler

Duyuru

Merhaba, Mikroproje'de olarak uzun süredir değerli ziyaretçilerimle çeşitli paylaşımlar yaptım.

Şimdi yeni bir blog ile yazılarımı devam ettireceğim. Yeni kişisel blog sayfamı ziyaret etmek için tıklayın.

Not: Mikroproje ve yeni sitem ile ilgili önerilerinizi Forum sayfasında paylaşabilirsiniz.

Mikroproje Forumları
Konu: dnn içinde asp kodları nasıl yazılır???
Önceki İleri
Cevap yazmak için lütfen giriş yapın.

Yazar Mesajlar
hdumanKullanıcı Çevrimdışı
MP'de Yeni
MP'de Yeni

01.21.2008 10:21  
Merhabalar herkese. Benim problemim dnn içinde asp kodlarını nasıl yazacağım. Hangi modülü eklemem gerekiyor? Text/HTML modülü ile raw editöründe yazamıyorum. Yoksa başka bir modül mü var? Eğer varsa ve nasıl yapacağı konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden tesekkürler..
hostKullanıcı Çevrimdışı
MP Üyesi
MP Üyesi

02.18.2008 1:05  
Merhaba, öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. Kodları IFrame modulü ile dışarıdan sayfa çağırarak gösterebilirsiniz. Ya da metin düzenliyiciye Code Formating özelliği entegre ederek yapabilirsiniz. Ancak konu hakkında fazla bir bilgim yok.
fireballKullanıcı Çevrimdışı
MP'de Yeni
MP'de Yeni

02.27.2008 7:53  
evet arkadas gıbı benımde temel sorunum bu. asp.net'te yazdıgım gıbı nasıl textbox buton radıobuton koyup bunlardakı verılerı database e kayıt yapabılcem ve fonksıyonlar yazabılcem?
MasterOfDevilKullanıcı Çevrimdışı
MP'de Yeni
MP'de Yeni

09.21.2008 7:50  
Sorunuzu tam olarak anlayamadığımdan anladığım kadarıyla cevap vereyim. Kurulumunu gerçekleştirdiğiniz kok dizinini bir proje olarak .NET ortamında açınız. Yeni bir modul uzerinde kod yazacaksınız once starter kit'i yuklemeniz gerekir. Yok eger daha onceden var olan moduller uzerinde degişiklikler yapacaksınız desktop_modules içerisindeki modullerin içinde bulunan *.ascx dosyaları uzerinde istediğin kodu yazarsın.
tabi modul yapısını da biraz bilmen gerekecek.

doğru mu anlamısım yoksa sacmalıyomuyum)
Cevap yazmak için lütfen giriş yapın.
Forum > İşletim Sistemleri ve Yazılım > DotNetNuke Özel > dnn içinde asp kodları nasıl yazılır???

ActiveForums 3.7

Reklam

DNN

Bazı Haklar © 2005-2010 www.mikroproje.com   Kullanım Şartları  Gizlilik
Page rendered in 0,2968617s.